mandag den 8. september 2014

Uansvarlige elever på Rasmus Knudsens vej




 
Lavet af; Viggo Adam Christiansen og Niclas Huberts, Erhvervsskolen 10. kl.
Elevernesom går i skole på Rasmus Knudsens vej er virkelige uansvarlige, der er omkring 300 børn som går på vejen hver morgen og eftermiddag, og de går midt ude på vejen, og ikke på fortovet.

Bussernes stoppestæder ligger rigtig dårligt og langt væk fra fortovet, så når man står af bussen, skal man gå 10 ekstra meter hvis man skal over på cykelstien. 10 meter er i realiteten ikke særlig meget, men når man skal skynde sig i skole og ikke vil komme for sent, vil man helst undgå at gå der hen. 

På Rasmus Knudsens vej er der også en lille græs stig ved siden af vejen, men der lugter virkelig dårligt fordi der er en mark med køer lige ved siden af, så de unge mennesker har ikke lyst til at lugte til ko lort. Beboerne på Rasmus Knudsens vej har, skulle finde sig i, at eleverne ikke har noget respekt over for at gå på fortåvet, og virker som om de er ligeglade.. Nu har de simpelthen fået nok og der skal ske noget, og det kan ikke gå for hurtigt.

Kommunen har fået alt for mange klager, og nu prøver de at komme med en løsning. Eleverne på skolen har nu fået til opgave at finde en løsning på problemet og har derfor været ude at interviewe beboerne.  Beboerne på Rasmus Knudsens vej mener ikke at et fortov ville hjælpe og derfor gøre grusstien bredere. Skolen har prøvet at opfordre eleverne til ikke at gå på vejen men det har ikke hjulpet.

Derfor mener de at der skal komme sanktioner eller skolepatrulje, det er det eneste de tror kan hjælpe. Beboerne syntes også de unge mennesker  burde tage mere hensyn, da det er som at eleverne er fuldstændig ligeglade med hensyn til bilerne, og ikke engang kigger bagud om der kommer en bil, så bilerne bliver nød til at dytte for at få de unges opmærksomhed.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar