onsdag den 10. september 2014

Af Oliver Trua, 10. klasse, Erhvervsskolen

Der kommer ændringer,  da kommunen vil have en mere sikker vej mellem de to 10 klasser og Gymnasiet

Trafikproblemet på Rasmus Knudsens vej har nu stået på i lang tid, og problemet er lige frem blevet bedre. Hverdag kommer hundredevis af elever enten på gå ben, cykel, bil eller bus til skole. Problemet er nemlig at der ikke er nogen form for organisation på vejen. Der er nemlig hverken vejlinjer, foretog eller skilte på vejen. Så det ender med at trafikanter, cyklister og bilister kommer på en gang med fuld fart.


Foto: Taget og redigeret af Oliver Trua
 
Et andet problem er også at mange af eleverne for Erhvervsskolen kommer for andre byer en Helsingør. Det gør at de tager bussen da der er lang til skole. Og det medføre at rigtig mange elever kommer gående på en gang fra bus stopstedet og gør at der bliver dannet mere trafik. Og det kan jo ikke være rigtigt at alle dem der går Erhvervsskolen Nordsjælland skal bange for at blive kørt ned på vej til skole.
 
Det har medført, at Helsingør kommune har valgt at bruge en halv million kroner på at alle første års eleverne på Erhvervsskolen Nordsjælland  og 10. Klasses skolen Øresund. Så vi kan lave en emne uge hvor vi koncentrere os om den problematiske vej. Og at vi kan finde på nye ideer til hvordan den nye vej på Rasmus Knudsens vej skal se ud.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar