onsdag den 10. september 2014

Trafik og bus


                                     Trafik og bus.
Trafikken er kaos om morgnen, der er for høj hastighed om på Rasmus Knudsens vej.  Der er nogle bilister der kører for hurtigt, for at skulle nå at komme til tiden, men der er også mange der synes det er ’fedt’ at kører hurtigt. Fodgængerene går også ude på vejen, hvor det reelt er bilisterne der må kører, dette er netop fordi der ikke er et fortov for fodgængerne. Når der bilister, rykker fodgængerne sig ikke, De giver ikke vej til bilisterne, selvom det faktisk er bilisternes vej.

Fart/hastighed:
Der er mange bilister, der kører for hurtigt på Rasmus Knudsens Vej, de fleste tager faktisk, slet ikke hensyn til fodgængerene. Det kan blandt andet være en fordel, for både bilisterne, og for fodgængere, hvis der er nogle bump, ude vejen og et fortov for fodgængerne.

Buser/bus forsinkelse:
Der burde kører flere buser, da busserne hele tiden er forsinket, og nogle gange er der så fyldt i bussen, at der er nogle elever der bliver nød til at vente til den næste bus kommer. Bus 353 kommer 2 gange i timen. Busserne er forsinket minimum 5 minutter hver dag, både til og fra skole. Dette er blandt andet en af grundende, til eleverne kommer forsent. Der burde være flere buser, der kører til Rasmus Knudsens vej både om morgnen og efter skole, nogle busser der kører direkte til og fra skole.

Mødetider passer ikke med bus & tog!:
Busserne er konstant forsinkede, og der er mange elever der ikke når at møde til tiden, for hvis man tager et tog eller en bus der kommer før, så skal man vente i alt for lang tid på skolen, før skolen starter og det er ikke det alle elever har lyst til.
Der er nogle busser der kommer kl. 08:00 de fleste steder, men pga forsinkelsen kommer bussen først ca. 08:05 – 08:10, det tager også tid for busserne og toget for den sags skyld, at komme ned til skolen. Vores mødetider passer ikke med bus og tog, da busserne og toget nærmest er forsinket hver dag.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar